Drie hengsten aangewezen!

Een score van 3 uit 3 tijdens de eerste bezichtiging in Ermelo. Wij zijn erg blij met het doorverwijzen van Ribéry VDT (v. Don Juan de Hus x Velvet v. Ferro), Romario VDT (v. Dante Weltino x Velvet VDT v. Ferro) en Request (v. For Romance x Saranka V v. Ferro). Deze hengsten zijn klaargemaakt en in mede-eigendom van Stal Wetzelaer. Request is ook mede in eigendom van mede-fokker Henry Rovers.


Ribéry VDT (v. Don Juan de Hus x Ferro)

Romario VDT (v. Dante Weltino x Ferro)


Request (v. For Romance x Ferro)

Foto’s door Horses/Paardenkrant

Horses.nl schreef er het volgende over. Lees het volledige artikel op horses.nl

Drie keer Van den Tillaart

Niet alleen vaderpaarden kregen drie hengsten door, ook één en dezelfde fokker. Ad van den Tillaart kreeg de reeds genoemde cat.nr 361 door en daarnaast twee zonen van zijn topmerrie Velvet VDT (v. Ferro), de volle zus van Osmium die ondertussen al viervoudig hengstenmoeder is en de laatste jaren middels ET veelvuldig als fokmerrie is ingezet (2020: 5 veulens, 2021: 6 veulens, 2022: 5 veulens, 2023: 4 veulens).

Van die zes veulens uit 2021 (drie hengsten en drie merries) kwamen vandaag twee hengsten in de baan: cat.nr 324 (v. Dante Weltino I) en cat.nr 330 (v. Don Juan de Hus). Die laatste, een stoere zwarte, maakte de beste indruk.