Morricone VDT via KSS verkocht aan Helgstrand

Morricone VDT, de zoon van Glock’s Toto jr uit onze keur preferente prestatie merrie Velvet VDT (v.Ferro) mocht zich klaarmaken voor de tweede bezichtiging in Den Bosch. Hier toonde hij net als in de eerste bezichtiging heel veel bewegingskwaliteit, wat ook de belangstellenden voor de veiling niet was ontgaan. Zijn sterke optreden was voor de hengstenkeuringscommissie reden genoeg voor een doorverwijzing naar de verrichtingstest in Ermelo. Aansluitend vond de veiling plaats waarin meerdere partijen interesse in hem toonden. Na een stevig biedduel had Andreas Helgstrand het laatste woord.

Na Goldfinger VDT (v. Jazz), Hotshot VDT (v. Jazz) en Improver VDT (v. Apache) is dit de vierde hengst uit Velvet VDT die zich mag gaan bewijzen in de verrichtingstest. Wij feliciteren Helgstrand Dressage met deze aankoop en wensen Morricone VDT een goede toekomst in Denemarken!

Lees ook:

KWPN.nl: Helgstrand investeeert in Glock’s Toto Jr.-zoon Morricone VDT 

Horses.nl: 175.000 voor aangewezen Toto-zoon op KSS

Eurodressage: Six Premium Colts at 2020 KWPN Stallion Licensing, Morricone VDT Auction Price Highlight