Hero VDT

Hero VDT naar Joanne Vaughan

De door ons gefokte Conteur x Wynton x Calypso I ruin Hero VDT is aangekocht door Joanne Vaughan. Deze internationale Grand Prix amazone komt uit voor Georgië.

Hero VDT zat als 4- jarige in de halve fiinale van de Pavo Cup onder Jose van Haaren. Daarna vervolgde hij zijn carrière onder de Belgische Charlotte van Ingelgem, waar hij mee deed in de jonge paarden rubrieken voor 5, 6 en 7-jarige paarden en zat hij in de voorselectie voor het WK jonge paarden. Onder dezelfde amazone maakte hij zijn internationale debuut op lichte tour niveau. Na de verkoop kwam hij onder het zadel van de Turkse Rotem Jale Ibramhimzadeh, onder wie hij uit kwam op Grand Prix niveau. Nu zijn de teugels overgenomen door de Georgische Joanne Vaughan, die al aan meerdere internationale kampioenschappen deelnam.

Lees het volledige artikel op eurodressage.com