Neros verkocht aan Isabel Cool

De zwarte Zonik nakomeling Neros verhuist naar de stallen van de Belgische amazone Isabel Cool. Deze verkoop kwam tot stand via stal Wetzelaer. Neros is een gezamelijk fokproduct van VDT Horses en Henry Rovers te Zijtaart. De moeder van deze hengst is Saranka V (v. Ferro x Ramiro Z) die moeder is van onder andere de BWP en AES goedgekeurde hengst Hero (v. Johnson) die wordt uitgebracht door Joyce Lenaerts en de zeer getalenteerde Kashmire (v. Governor) die onder Michelle Westerdijk al zeer goede resultaten heeft laten zien in onder andere de Horsefood Competitie en de Subli Cup. Isabel Cool was al bekend met deze moederlijn. Haar toppaard Aranco V, waarmee zij presteert op het hoogste niveau in de internationale dressuur is de volle broer van Saranka V.

Wij feliciteren de nieuwe eigenaresse en wensen het duo een sportieve en succesvolle toekomst toe.