My Toto VDT aangewezen voor DWB

Op de deze week gehouden hengstenkeuring van het DWB liet My Toto VDT (Glock’s Toto jr x Velvet VDT v. Ferro) zich weer van zijn beste kant zien. Jury en publiek wist hij te overtuigen wat hem een ticket opleverde voor de 10-daagse verrichtingstest in Herning, Denemarken.

Voor moeder Velvet VDT betekent dit wederom succes als hengstenmoeder. Haar zoon My Toto VDT (Glock’s Toto jr) werd voor het KWPN al aangewezen voor de verrichtingstest en is nu goedgekeurd voor het DWB. Ook haar Jazz zoon Goldfinger VDT verdiende een dekbrevet door Denemarken. Voor het KWPN werden Velvet’s zonen Hotshot VDT (v. Jazz) aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, Jazztime VDT (v. Jazz) schopte het tot de tweede bezichtiging en Improver VDT (v. Apache) werd goedgekeurd voor het KWPN. Daarnaast is haar eerste nakomeling Bestseller VDT (v. Ungaro) reeds uitgekomen op Grand Prix niveau.

Van de 11 nakomelingen die Velvet VDT tot nu toe gaf zijn er dus drie goedgekeurde dekhengsten, één aangewezen hengst, één 2e bezichtigingshengst een één Grand Prix dressuurpaard.

Foto: Digishots