Glock’s Romanov overleden

Vanmorgen verscheen het bericht over het overlijden van fokhengst Glock’s Romanov op 20 jarige leeftijd. Onder Hans Peter Minderhoud liep hij succesvol in de zware tour met als hoogtepunt teamzilver op het EK in Herning. Glock’s Romanov staat als fokhengst al enige tijd op de eerste plaats van de HorseTelex wereldranking voor dressuurverervers klasse A. 24 kinderen zorgden ervoor dat de hengst royaal op de eerste plaats staat.

Wij prijzen ons gelukkig drie nazaten van deze tophengst in de opfok te hebben. Twee jaarling hengsten: Olympus VDT (uit Velvet VDT v. Ferro), Oxford (uit Saranka V v. Ferro) en een merrie Olympia VDT (uit Velvet VDT v. Ferro). We kijken uit naar de verdere uitgroei.

Lees hier het bericht op Horses.nl omtrent het overlijden van Glock’s Romanov:

Bekijk hier een video van Glock’s Romanov onder Hans Peter Minderhoud: