Kelly VDT naar topscore IBOP Berlicum

Franklin dochter Kelly VDT uit onze merrie Grace Kelly VDT liep naar een topscore op de IBOP in Berlicum. Amazone Yvonne Copal stelde Kelly VDT super voor en werd beloond met lovende woorden en punten.

“Deze driejarige merrie is zeker een paard voor de toekomst. Ze stapt met goede tact en voldoende ruimte. Haar draf kenmerkt zich door heel veel techniek, kracht en zweefmoment. Echt apart!”, is inspecteur Toine Hoefs, die samen met Floor Dröge keurde, enthousiast. “Ook de galop is mooi bergopwaarts, met goede techniek en balans. Bovendien liet ze zich heel goed rijden en bewerken.”

De punten zijn als volgt.
Stap: 7,5
Draf: 9,5
Galop: 9
Souplesse: 8,5
Houding & balans: 8,5
Rijdbaarheid / bewerkbaarheid: 9
Aanleg als dressuurpaard: 8,5
Totaal: 86,5

Wij feliciteren eigenaar familie de Haas uit Beers met deze topprestatie, die Kelly VDT als veulen bij ons hebben gekocht.

Lees het volledige bericht op Horses.nl