Zilver voor Flash (v.Numero Uno) bij de zevenjarigen!

In de mooiste finale van de dag, die van de zevenjarigen op 1.45m-niveau, greep Pieter Devos met Flash (v.Numero Uno) als laatste starter in de barrage knap de zilveren medaille.
Bericht van KWPN.nl

Hoewel Pieter Devos de Numero Uno-zoon Flash (uit Adri-Sina L van Indoctro, fokker Ad Roefs uit Son) pas sinds april onder zijn hoede heeft, en hij het vizier duidelijk op de grote sport heeft gericht met deze KWPN’er, bleken ze nu al in staat tot het leveren van een topprestatie. Met vier nulrondes in dit kampioenschap kon Pieter Devos met de zilveren medaille naar huis, en greep fokker Ad Roefs een prachtige fokkerspremie. “We hebben altijd veel geloof in Flash gehad en ik heb hem als vierjarige voor de helft aan René Poels verkocht. Zijn dochter Annemarie heeft hem vanaf vierjarige leeftijd opgeleid en vanwege haar zwangerschap zijn we opnieuw om tafel gaan zitten. Pieter zag ook veel potentie in hem, en zodoende heb ik hem verkocht. Super dat ze hier gelijk zo’n prestatie hebben kunnen neerzetten!”, vertelt de trotse fokker.

Familiefokproduct
Ook ruiter Pieter Devos is vol lof over zijn zilveren troef. “Hij is een fantastisch springpaard en ik heb grote verwachtingen voor hem voor de toekomst. Ik nam hem hier naar toe voor de ervaring en nu staan we op het podium!” In de achtkoppige barrage bezette Monique van den Broek de achtste plaats met de door haar vader gefokte Fasimos (Heartbreaker uit Cassima van Cassini I, fokker Henk van den Broek uit Sevenum).

Bekijk hier de volledige uitslagen.

Foto: Dirk Caremans