Osmium Pavo Cup

Osmium wint PAVO Cup vierjarigen

Vandaag heeft onze hengst Osmium de PAVO Cup in de klasse vierjarigen gewonnen. In deze competitie werden de standen in de halve finale nog wat door elkaar gehusseld. Nicolette van Lierop reed een sterke proef en scoorde 80 punten waarmee ze als vierde geklasseerd stond.

Vervolgens werden in de finale de vijf beste paarden per leeftijdsgroep gereden en beoordeeld door de Duitse en Belgische ruiters Holga Finken (op foto) en Jean Bemelmans. Osmium kreeg van Holga zelfs een 10! Deze monsterscore bracht Osmium naar de overwinning met maar liefst 35,5 punt verschil op de nummer 2.

Uitslag

  1. Osmium (Ferro x Calypso I) – Nicolette van Lierop
  2. OO Seven (Rubinstein I x Doruto) – Imke Schellekens-Bartels
  3. Rubels (Rafurstinels x Amethist) – Hans Peter Minderhoud
  4. Obylix (Belisar x Maykel) – Carina Lussenburg
  5. Oxford (Zuidhorn x Flamingo) – Marjolijn HartWellicht ook leuk voor u om te lezen, het artikel: Twintig jaar Pavo Cup