New Delypsa VDT

Glock's Toto Jr X Wyton Download PDF
  • Geboortedatum 2018
  • Kleur Zwart
  • Predicaat Elite
  • Stamboek KWPN

Informatie

Deze zwarte merrie komt uit de merrie Delypsa II VDT (v. Wynton) en heeft Glock’s Toto Jr als vader. New Delypsa VDT is de volgende Delypsa uit deze merrielijn die teruggaat naar E-delypsa, de stammoeder van onze fokkerij.

New Delypsa VDT werd op 3-jarige leeftijd ster op de stamboekkeuring in Berlicum en vervolgens voorlopig keur op de centrale keuring in De Mortel. Vervolgens liep ze onder Jose van Haaren en hele goede IBOP die werd beloond met een score van 82,5 punten, waarmee ze nu Elite is.

KWPN:
‘GLOCK’s Toto Jr-dochter New Delypsa VDT (uit Delypsa II V.D.T. elite EPTM-dres PROK van Wynton) van fokker Ad van de Tillaart uit Zijtaart kreeg vandaag 82,5 punten. “Met haar 1.62m is deze merrie niet de grootste, maar het is een scherpe merrie met veel go die zich groot maakt in het lopen. Ze stapt in een goede takt, met een goed lichaamsgebruik en een goede ruimte. In draf heeft ze veel tritt en veel techniek, voor een nog hoger cijfer zou ze nog iets meer bodem mogen pakken in de verruimingen. Deze merrie galoppeert met een goede sprong, goede afdruk en mooi met de schoft omhoog. Ze kan in galop al heel makkelijk schakelen.” Deze merrie was al voorlopig keur en werd met deze IBOP-score elite.’

 

New Delypsa als veulen

New Delypsa VDT

Glock's Toto Jr
Totilas
Gribaldi
Lominka
Desperada
Desperados
Regentin
Delypsa II VDT
Elite EPTM (drs)
Wyton
Jazz
Acacia
E-Delypsa
Preferent, stb, prestatie
Calypso I
Optik